Karsten Lauritzen ny gruppeformand i Venstre

Karsten Lauritzen er Venstres nye gruppeformand, efter partiets folketingsgruppe enstemmigt har valgt ham til den nye post.

53
Foto: Arkiv.

Venstres nye gruppeformand bliver Karsten Lauritzen, der hidtil har været partiets gruppenæstformand.

Den nye konstituering sker efter, at Jakob Ellemann-Jensen i sidste uge meddelte, at han ville forlade posten for fremover at koncentrere sig om hvervet som formand for partiet.

Venstres folketingsgruppe valgte enstemmigt Karsten Lauritzen til posten på dagens gruppemøde. Om udnævnelsen siger Karsten Lauritzen:

”Det er et enormt privilegium at blive valgt til gruppeformand for det parti, jeg har været så heldig at repræsentere igennem de sidste mange år – som folketingsmedlem og minister,” siger han og fortsætter:

”Jeg er enormt beæret over, at Venstres folketingsgruppe har vist mig den store tillid. Jeg glæder mig meget til at påbegynde arbejdet som gruppeformand – en rolle, som jeg vil gå til med nordjysk ydmyghed,” siger Karsten Lauritzen.

0 0 vote
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments